De unde putem cumpara insigne personaliza

În ultimii ani, insignele au devenit din ce în ce mai populare, atât ca accesorii de zi cu zi, cât și ca părți ale ramelor personalizate sau materiale promoționale pentru anumite evenimente și nu numai. Acestea sunt genul de lucruri care îi pot face pe oameni să te observe pe tine sau marca pe care o reprezinți, scoțându-te din anonimat. Modelele acestui obiect aparent banal dar puternic pot fi simple, colorate, au diferite forme și imagini, diferite tipuri de imprimare etc.

Ecusoanele metalice cu lentile din rășină sunt un obiect unic care combină diferite materiale și texturi pentru a face ceva care arată bine și este, de asemenea, interesant de privit. Pentru realizarea lentilei a fost folosită rășină epoxidică. Acesta este un tip de rășină care este adesea folosită în industria textilă, a mobilierului și chiar a artei. Aceste rășini pot fi limpezi sau colorate, au una sau două părți, pot fi lichide sau solide, iar rezultatele vor depinde de aceste lucruri. Folosim o versiune solidă care este clară și poate fi modelată ca o lentilă. Amprentele UV sunt puse pe autocolant, iar apoi sunt puse lentilele din rășină. Pinul tradițional este folosit pentru a ține ochelarii împreună.

Puteți alege dintr-o varietate de forme și dimensiuni. Cele mai populare sunt pătratul standard de 15 x 15 mm, rotund de 20 mm, oval de 20 x 11 mm, dreptunghiular de 26 x 14 mm și dreptunghiular de 12 x 18 mm.

De asemenea, puteți alege să încărcați un fișier cu propria dvs. grafică de imagine personalizată, pe care o vom pune pe produsul final în funcție de specificațiile și preferințele dumneavoastră. Acest lucru vă ajută să explicați cum doriți să fie produsul final. Dacă nu doriți să utilizați această opțiune, totuși, puteți fi sigur că echipa noastră de experți va putea veni cu o imagine unică a produsului, fidelă mărcii.

O insignă personalizata ca aceasta cu lentilă din rășină costă 1,88 euro fiecare, plus costul personalizării. Pentru a plasa o comandă, trebuie să alegeți cel puțin 100 de bucăți. Deci, puteți profita și de o serie de oferte care se aplică numai atunci când sunt comandate cantități mari. Dar avem și oferte constante precum transport gratuit oriunde în țară pentru comenzile de peste 60 de euro.

Comments

Popular posts from this blog

Beneficiile unui software de rezervări pentru afacerea ta în domeniul turismului

Tricourile imprimate NaNaNa - artă și stil inedit 

La primbare in Lefkada