Esti in cautarea unor veste medicale de calitate?

 Limarom Medical „imbraca” lumea medicala, cu alte cuvinte pune la dispozitia personalului medical o gama variata de articole de imbracaminte, precum echipamente si uniforme spital, echipamente pentru personalul din cadrul Serviciului de Ambulanta si masti de protectie din bumbac. In cazul in care esti in cautarea unor veste medicale calitative, confortabile si rezistente utilizarilor indelungate, Limarom Medical este alegerea ideala pentru tine! De asemenea, poti alege dintre mai multe culori si marimi disponibile. Cu privire la marimi, acestea sunt variate, de la cele mai mici pana la cele mai mari, cu alte cuvinte, vestele medicale le la Limarom Medical sunt potrivite pentru orice silueta.

Veste personal ambulanta

Limarom Medical iti pune la dispozitie veste ideale pentru personalul ce lucreaza in cadrul Serviciului de Ambulanta. Aceste veste sunt confectionate din fas peliculizat, cu benzi reflectorizante si dispun de numeroase buzunare functionale interioare si exterioare pentru stocarea instrumentelor specifice. Aceste veste se regasesc disponibile in doua culori, respectiv, portocaliu si bleumarim, iar marimile sunt variate, de la S pana la XXL.

Posibilitate de personalizare la comanda

Aceste veste medicale de pe Limarom Medical pot fi personalizate la comanda prin tehnica broderiei, poti opta pentru brodarea numelui, unitatii medicale, sau orice alte detalii doresti. Pentru ca Limarom Medical dispune de adevarati specialisti in domeniu, te vei bucura de cele mai finisate si atractive veste medicale, iar in acest fel vei fi remarcat cu usurinta de cei din jur.

Experienta vasta in domeniu

Datorita experientei semnificative in domeniu, specialistii Limarom Medical creaza cele mai moderne, finisate, calitative si confortabile veste medicale pentru ca tu sa-ti desfasori actvitatea cu succes, fara sa fii incomodat de articolele vestimentare.

Preturi imbatabile

Comandand veste de la Limarom Medical, nu va trebui sa cheltui sume de bani uriase pentru astfel de achizitii, deoarece pe limarom-medical.ro vei regasi articole la pret de producator, fara alte adaosuri comerciale. De asemenea, in cazul in care doresti sa plasezi o comanda generoasa, poti solicita reprezentantilor Limarom Medical o oferta personalizata, iar in cel mai scurt timp acestia iti vor transmite oferta solicitata.

Economiseste timp, comanda online!

Pentru ca traim intr-o era in care timpul este o resursa pretioasa, Limarom Medical iti ofera posibilitatea de a comanda online, simplu si rapid, direct din confortul casei tale. Asadar, adauga-ti in cosul de cumparaturi vestele medicale potrivite si finalizeaza chiar acum comanda! In ceea ce priveste plata comenzii, poti opta atat pentru plata ramburs, cat si prin transfer bancar, in functie de dorintele si posibilitatile tale.

Livrare direct la tine acasa

Limarom Medical iti livreaza produsele prin intermediul serviciilor de curierat rapid, direct la tine acasa. In alta oridine de idei, produsele comandate de pe limarom-medical.ro pot fi livrare oriunde ai nevoie, in Romania, iar termenul de livrare este de maximum 20 zile lucratoare.

Comments

Popular posts from this blog

Beneficiile unui software de rezervări pentru afacerea ta în domeniul turismului

Tricourile imprimate NaNaNa - artă și stil inedit 

La primbare in Lefkada