Cat ne mai costa mutarea masinii pe gpl?

Exista diferite modalitati prin care sa se economiseasca carburant insa de cele mai multe ori este vorba despre diferente minime sau foarte putin sesizabile. In schimb, cei care isi doresc sa simta la fiecare drum parcurs o economie pot apela la instalatii GPL intrucat acestea sunt foarte practice, eficiente si aduc cateva avantaje importante.

Cat costa?

De cele mai multe ori aceste dispozitive se instaleaza in cazul motoarelor pe benzina care sunt cunsocute pentru faptul ca implica un consum mai ridicat de carburant, iar sistemele sunt dedicate pentru fiecare marca, model si motor de masina. Asadar, pretul mediu este de circa 500 de euro, insa aceasta suma este amortizata in circa 12 luni sau chiar mai devreme, in functie de distanta parcursa de catre soferi, iar mai apoi economiile sunt simtite direct in buzunarul acestora.

Siguranta totala

In ziua de azi instalatiile GPL sunt mult mai sigure intrucat rezervoarele sunt suficient de groase pentru a elimina riscul scurgerilor de gaze. In schimb, este esential ca acestea sa fie montate in cele mai bune conditii doar in service-uri acreditate RAR, aceasta fiind si singura modalitate prin care clientii vor beneficia de garantie.

Performante

Un minus adus de aceste instalatii GPL este reprezentat de faptul ca scade puterea motorului cu circa 3%, insa aceasta cifra nu este sesizata de cei mai multi soferi. Totusi, se prelungeste durata de viata a motoarelor cu minim 2 ani intrucat gazul petrolier lichefiat este mult mai curat decat benzina sau motorina si nu mai intervin substante nocive care sa se depuna pe componente.

Rezervoare compacte


De asemenea, rezervoarele disponibile in ziua de azi sunt mult mai compacte, astfel ca ocupa mult mai putin spatiu in portbagaj. In plus, unele modele vin sub forma rotii de rezerva, motiv pentru care o vor putea inlocui cu succes.

Comments

Popular posts from this blog

Beneficiile unui software de rezervări pentru afacerea ta în domeniul turismului

Tricourile imprimate NaNaNa - artă și stil inedit 

La primbare in Lefkada