Friday, November 18, 2016

Avantajele aduse de inscriptionarea masinilor

Inscriptionarea masinilor reprezinta o tehnica la care apeleaza de cele mai multe ori firmele care au ocazia de a-si promova produsele sau serviciile prin intermediul unui autocolant lipit pe autoturismele din flota. Aceasta optiune este una foarte accesibila din punct de vedere financiar, insa si foarte eficienta, intrucat masinile sunt mult mai vizibile in trafic, starnind curiozitatea celorlalti soferi, dar si a pietonilor.

Usor de pus in practica

Un avantaj important adus de aceasta procedura este faptul ca se poate pune in practica fara probleme, intreaga operatiune fiind finalizata in cel mult o ora. Pe aceasta cale, intr-o singura zi pot fi pregatite cateva zeci de autoturisme, iar la Colantari Design lucreaza doar angajati profesionisti, care sunt capabili sa gaseasca cele mai bune solutii, respectand conditiile stricte ale tuturor clientilor.

Diverse optiuni 


Sunt disponibile mai multe tipuri de autocolante, de la cele care rezista pana la 5 ani, la cele mai ieftine, dar si mai putin rezistente, insa care sunt ideale pentru cei care isi doresc sa faca mai multe schimbari in viitorul apropiat. In plus, se gasesc diferite nuante, care sa se potriveasca perfect cu imaginea companiei, clientii avand posibilitatea de a opta pentru unul din design-urile disponibile, fie pot crea o noua imagine cu ajutorul graficienilor de la Colantari Design.

Preturi bune


Tarifele pentru aceasta operatiune variaza in primul rand in functie de tipul autocolantului ales, dar si de dimensiunile acestuia. Astfel, cei din Bucuresti si din localitatile invecinate care opteaza pentru serviciul de inscriptionari masini propus de Colantari Design , vor putea aplica autocolantele pe diferite elementele ale masinilor, cele mai comune solutii fiind pe portiere, pe capota, spoiler sau chiar pe cupola, acestea fiind cele mai vizibile. Insa pentru a fi siguri ca mesajul este cu adevarat vizibil, pot fi inscriptionate toate aceste elemente, nu doar unul dintre ele.

Tuesday, November 15, 2016

Inscriptionarea masinii asigura o personalizare dupa bunul gust

Orice firma urmareste sa atraga un numar tot mai mare de clienti, existand numeroase solutii de marketing, care mai de care mai creative, insa nu toate pot fi puse in aplicare din diferite motive, in special din cauza costurilor mari implicate. Insa firmele care detin mai multe autoturisme pot sa apeleze intotdeauna la serviciul de inscriptionare masina, deoarece este o ocazie ideala prin care sa fie transmis mesajul potrivit.

Diferite elemente

Pot fi inscriptionate diferite elemente ale unei masini, de la portiera, la cupola, capota, luneta sau spoilere, in functie de necesitati, iar clientii au posibilitatea de a alege din mai multe tipuri de autocolante. Aceasta reprezinta ocazia ideala pentru orice antreprenor sa isi puna creativitatea la incercare, promovand produsele sau serviciile propriei companii. De asemenea, clientii fie vin cu design-ul deja pregatit, fie se lasa pe mana specialistilor de la Colantari Design care gasesc intotdeauna cele mai bune solutii pentru a-i multumi si pe cei mai pretentiosi dintre clienti.

Durata de viata

Fiecare client are nevoi diferite, motiv pentru care pot fi alese cateva variante, de la cele care rezista foarte bine chiar si pana la 5 ani, la cele potrivite pana la 24 de luni. Anumiti clienti pun in practica mai multe campanii in decurs de cateva luni, astfel ca in acest caz nu se justifica optarea pentru autocolantul mai rezistent, dar si mai costisitor, acesta fiind ideal pentru cei care nu aduc modificari in viitorul apropiat.

Personalizare


In plus, acest serviciu de inscriptionare masina este bine venit chiar si pentru cei care doresc sa isi personalizeze autoturismul intr-un mod unic, fiind disponibile deja o multime de design-uri. Unul dintre cele mai importante aspecte este faptul ca autocolantul este usor de aplicat, iar intreaga procedura este finalizata in cel mai scurt timp, masinile prezentandu-se in cele mai bune conditii.