Avantajele aduse de inscriptionarea masinilor

Inscriptionarea masinilor reprezinta o tehnica la care apeleaza de cele mai multe ori firmele care au ocazia de a-si promova produsele sau serviciile prin intermediul unui autocolant lipit pe autoturismele din flota. Aceasta optiune este una foarte accesibila din punct de vedere financiar, insa si foarte eficienta, intrucat masinile sunt mult mai vizibile in trafic, starnind curiozitatea celorlalti soferi, dar si a pietonilor.

Usor de pus in practica

Un avantaj important adus de aceasta procedura este faptul ca se poate pune in practica fara probleme, intreaga operatiune fiind finalizata in cel mult o ora. Pe aceasta cale, intr-o singura zi pot fi pregatite cateva zeci de autoturisme, iar la Colantari Design lucreaza doar angajati profesionisti, care sunt capabili sa gaseasca cele mai bune solutii, respectand conditiile stricte ale tuturor clientilor.

Diverse optiuni 


Sunt disponibile mai multe tipuri de autocolante, de la cele care rezista pana la 5 ani, la cele mai ieftine, dar si mai putin rezistente, insa care sunt ideale pentru cei care isi doresc sa faca mai multe schimbari in viitorul apropiat. In plus, se gasesc diferite nuante, care sa se potriveasca perfect cu imaginea companiei, clientii avand posibilitatea de a opta pentru unul din design-urile disponibile, fie pot crea o noua imagine cu ajutorul graficienilor de la Colantari Design.

Preturi bune


Tarifele pentru aceasta operatiune variaza in primul rand in functie de tipul autocolantului ales, dar si de dimensiunile acestuia. Astfel, cei din Bucuresti si din localitatile invecinate care opteaza pentru serviciul de inscriptionari masini propus de Colantari Design , vor putea aplica autocolantele pe diferite elementele ale masinilor, cele mai comune solutii fiind pe portiere, pe capota, spoiler sau chiar pe cupola, acestea fiind cele mai vizibile. Insa pentru a fi siguri ca mesajul este cu adevarat vizibil, pot fi inscriptionate toate aceste elemente, nu doar unul dintre ele.

Comments

Popular posts from this blog

Beneficiile unui software de rezervări pentru afacerea ta în domeniul turismului

La primbare in Lefkada

Tricourile imprimate NaNaNa - artă și stil inedit