La AeroTravel gasim intotdeauna zboruri ieftine

Tinand cont ca toamna si iarna sunt anotimpurile in care city break-urile sunt mai vanate ca niciodata, oricine urmareste zboruri ieftine, astfel incat sa se bucure de o vacanta mult visata. Propunerile sunt nelimitate in contextul in care companiile ce opereaza pe aeroporturile din Romania introduc periodic noi oferte si curse catre destinatii atat din tara, cat si din Europa. Pentru a fi la doar un pas de cele mai bune tarife, se poate apela la Aerotravel, intrucat site-ul are rolul de scanare a tuturor zborurilor si de a prezenta utilizatorilor preturile cele mai bune.

Mai usor de calatorit in Romania

Exista cateva aeroporturi din tara mai bine dezvoltate, iar astazi acestea sunt mult mai bine legate intre ele decat in trecut. Astfel, in doar o ora se poate ajunge dintr-un colt in altul al Romaniei, fara stres, fara griji, confortabil si cel mai important aspect, la preturi foarte bune si chiar mai avantajoase decat cu alte mijloace de transport precum trenul sau autocarul. Blue Air propune zboruri directe de la Bucuresti la Iasi, la Timisoara, la Cluj sau catre alte orase la pretul imbatabil de 89 de lei pe segment. In plus, cei care cauta zboruri ieftine trebuie sa profite si de zilele in care se acorda reducere de 20% la toate zborurile, atunci cand preturile scad si mai mult.

Descopera Europa


In schimb, nu numai Romania este bine acoperita, ci intregul continent, fiind mai confortabil si mai rapid sa se calatoreasca catre cele mai importante puncte ale Europei. Anul acesta raman la mare cautare orase precum Paris, Londra, Milano, Roma sau Berlin, acestea fiind incluse pe itinerariile celor mai multi dintre turisti. In schimb, cei care doresc sa evite aglomeratia pot alege locatii precum Bruxelles, Bilbao, Lisabona, Pisa, Sicilia, Berna, Geneva, Budapesta, Praga, Munchen, Liverpool sau multe altele.

Comments

Popular posts from this blog

Beneficiile unui software de rezervări pentru afacerea ta în domeniul turismului

La primbare in Lefkada

Tricourile imprimate NaNaNa - artă și stil inedit