Monday, September 7, 2015

drone profesionalePentru cei ce dorec o experienta nemaipomenita in materie de dispozitive teleghidate si captare de peisaje cat mai clare si frumoase, trebuie sa achizitioneze un astfel de gadget!
            Am cumparat o mini drona acum un an pentru fiul meu si m-a facut curios in ceea ce priveste altitudinea la care se paote ajunge, precum si daca se paote incorpora o camera dronei, pentru a surprinde imagini de sus. Acum cateva luni am comandat si niste drone profesionale, despre care pot spune ca sunt extrem de multumit. De jucat pot sa ma joc cu cel mic, facem intreceri, ne luam in trucuri pe sus, iar cand vine vorba de inregistrari audio-video, nu cred ca am mai avut parte de ceva de genul pana acum: e mult mai usor cu un dispozitiv care are un zbor stabil. Am lansat-o si la tara in curte, pe un vant putin mai puternic si a prins putina viteza, si intr-o zona muntoasa, la o cabana. Atunci cand ai ce peisaje prinde, are cel mai mult farmec.
            Mi-a placut foarte mult faptul ca telecomanda are o raza mare de actiune, drona face trucuri foarte bune si la un kilometru distanta. Functia de return home s-a dovedit a fi foarte la indemana in unele momente, mai ales cand ne lasam purtati de val si eu si fiul meu si faceam trucuri peste trucuri cu ea in aer, riscand altfel sa o pierdem la un moment dat. Functiile cu care este incorporata s-au dovedit astfel extrem de utile, plasand drona in capul listei dispozitivelor teleghidate incercate de mine pana acum.
            Pentru tot cei impatimiti de aparate teleghidate si captarea de peisaje, recomand aceste dispozitive inteligente si bine construite, din material rezistent si design gandit sa reziste de fiecare data cu succes diversilor factori externi ce actioneaza continuu. Pentru copii poate fi o experienta nemaipomenita, in special pentru faptul ca pot inregistra si sunt de profesioniste!

No comments:

Post a Comment